Telefon E-Mail
Aktuální zprávy
Aktuální zprávy

SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ BÍLKOVINNOU A NEJLEPŠÍ KUKUŘIČNOU SILÁŽ ROKU 2025

2025-05-01 

Soutěž vyhlašuje společnost SCHAUMANN ČR s.r.o. 

Soutěž je určena pro všechny zákazníky společnosti SCHAUMANN ČR s.r.o., kteří při výrobě bílkovinných, nebo kukuřičných siláží v roce 2025 použijí silážní přípravek z řady BONSILAGE. 

Do soutěže je automaticky přihlášený každý výše specifikovaný zákazník a je na něm, zda výhru akceptuje. Převzetí výhry je podmíněno SOUHLASEM s vytvořením marketingových materiálů (např. natočení předání ceny, rozhovor s výherci apod.) a jejich použitím pro marketingové účely společnosti SCHAUMANN ČR s.r.o. 

Pokud si zákazník nepřeje být do soutěže automaticky zařazen, může svůj nesouhlas sdělit svému odbornému poradci Schaumann. 

Soutěží se ve dvou kategoriích a každá z nich bude mít jednoho vítěze. Kategorie jsou:  

  1. Nejlepší bílkovinná siláž roku 2025 
  2. Nejlepší kukuřičná siláž roku 2025

Co budeme u jednotlivých siláží hodnotit? 

  • U bílkovinných siláží budeme hodnotit živiny typické pro sklízenou pícninu, fermentační profil a také doplňkové ukazatele jako je např. stravitelnost vlákniny
  • U kukuřičných siláží budeme hodnotit živinové ukazatele, fermentační proces a jako doplňkové ukazatele stravitelnost vlákniny a množství propandiolu

Hodnocení proběhne na základě rozborů odebraných vzorků siláží. 

Výhra: 

Vítězové obou kategorií (Nejlepší bílkovinná siláž roku 2025 a Nejlepší kukuřičná siláž roku 2025) získávají pohoštění pro celý silážní tým. Termín a způsob převzetí výhry se bude individuálně domlouvat s vedením vítězných podniků. Rozsah pohoštění bude s vedením podniků upřesněn dle počtu osob, které se na celém silážním procesu v daném podniku podílejí. Výhru nelze směnit za peníze. 

Termín soutěže: 

Soutěžním obdobím je rok 2025. Do soutěže budou zařazeny všechny bílkovinné a kukuřičné siláže vyrobené v roce 2025 našimi zákazníky s použitím silážního přípravku z řady BONSILAGE. 

Vyhlášení soutěže: 

Výherci obou kategorií budou vyhlášeni po odebrání a vyhodnocení všech vzorků - do konce března 2026.