CERAVITAL – fermentační produkt pro prasata, drůbež a telata


Fermentační produkt CERAVITAL vzniká při fermentaci pevných látek a používá se cíleně v SCHAUMANN-krmivech pro monogastry a telata. Působením CERAVITAL se zlepšuje přístupnost frakcí neškrobnatých polysacharidů obsažených v krmných směsích, a zvyšuje se tak stravitelnost živin.

Naše domácí druhy obilovin obsahují větší množství neškrobnatých polysacharidů. Tyto uhlovodíky jsou monogastři schopni strávit jen v omezeném rozsahu. Účinkem CERAVITAL se frakce neškrobnatých uhlovodíků v krmných směsích stávají lépe přístupnými.

 

Účinky CERAVITAL

  • stabilizace žaludečně-střevního systému
  • vynikající biologická využitelnost vitamínů, aminokyselin, nukleotidů, minerálních látek 
  • snadno využitelné živné médium pro střevní bakterie 
  • podpora žaludeční a střevní flóry a tím také zdraví ve střevě
  • zvýšená stravitelnost krmiva 
  • zlepšení přeměny frakcí neškrobnatých polysacharidů na mastné kyseliny s krátkým řetězcem a získání dodatečné energie
  • zvýšená pasáž krmiva

 

 Výsledek

  •  vyšší denní přírůstky 
  •  lepší konverze krmiva
  •  vyšší vitalita a lepší zdravotní stav 
  •  vyšší rentabilita
  •  efektivní využití krmiv pro vyšší užitkovost
  • vyšší příjem krmiva

 

Svou vynikající účinnost rozvíjí CERAVITAL především v krmných směsích s vysokým zastoupením pšenice, žita, výpalků a rovněž ve výživě mladých zvířat, která nemají ještě plnohodnotně vyvinutý trávicí trakt.

 




 

 

K výrobkům

Produktbereich Sauen

K výrobkům

Schweine

K výrobkům